Estetikkliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi är en klinik som utför det mesta inom fillers och botox. På vår skönhetsklinik verkar legitimeradebehandlare som behandlar vårt utbud med fillers och botox. Skönhetsklinikenspersonal ärhandplockade för deras breda kunskap och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.Cách chườm đá sau khi phẫu thuật nâng mũi
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du gör på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. På vår skönhetsklinik finns erfaren och legitimerad personal som möter din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill göra botox kråksparkar, botoxglabella eller botoxkäke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxinjiceringen. Nidiskuterar vilket område du behöverha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med https://gotaklinik.se.

Botoxprocedur
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom behandlingen, kostnad och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botox förut, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botoxbehandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Det slutgiltiga resutlatetskiljers sig från person till person beroende på hur mottaglig din hud och kropp är mot botoxinjektionen. {För att se full effekt av din botox, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.