SUP

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en träningsform som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard innebär att en person står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.Braca SUP Kahana - FastPaddler®

Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din paddleboard i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din paddelbräda i.

Stand Up Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en bra paddle board. Det gör stor skillnad i användandet av Stand Up Paddle om du har valt en paddle board som är till för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill undvika att fylla upp din SUP varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och prova på nya vattendrag när du reser.

SUP – SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den smarta paddleboard står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning på stilla vatten.

Stand Up Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddle är en hobby som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är SUP något som passar för alla åldrar.